El Mobile World Congress dispara les reserves als hotels de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els hotels de Sant Cugat freguen el complet de reserves per a la setmana del Mobile World Congress (MWC) de Barcelona, que farà que els set hotels de la ciutat i les seves 600 habitacions estiguin a prop del ple d'ocupació a partir d'aquest dilluns. Durant aquests dies, els congressistes suposen entre un 40 i un 80% dels clients. La forta demanda provoca que el preu de les habitacions es dobli i oscil·li entre els 150 i els 250 euros.

Entre aquest dilluns i dijous, la Fira de Barcelona acull una nova edició del Mobile World Congress (MWC), l'esdeveniment més important del món de tecnologia per a telefonia mòbil. L'any passat, més de 80.000 persones van passar pel congrés, una xifra que l'organització espera mantenir en aquesta nova edició.

Com cada any, l'arribada de congressistes desborda la capacitat hotelera de Barcelona i molts d'aquests busquen allotjament en ciutats de l'àrea metropolitana, com Sant Cugat. Entre els set hotels santcugatencs disposen de 600 habitacions i estaran gairebé totes plenes mentre duri el MWC.

Les reaccions dels hotelers
Amb 96 habitacions, l'hotel Blue Bay Sant Cugat, que ha estat l'últim a obrir les portes a la ciutat, ha penjat el cartell de complet per a la propera setmana. El seu director, Stefan Janer, destaca la importància de les grans fires de Barcelona per als hotels de l'àrea metropolitana.

Stefan Janer

Per nosaltres és molt important que hi hagi aquest tipus d'esdeveniments a Barcelona perquè ens omplen l'hotel.


Els congressistes suposen entre un 40 i un 80% de les reserves als hotels locals, que assoleixen gairebé el ple d'ocupació amb la seva arribada. El cap de recepció de l'Hotel Sant Cugat, Jorge Plasencia, assegura que els congressistes són fidels i tornen any rere any.

Jorge Plasencia

Són clients que repeteixen d'anys anteriors. Ens tenen confiança i sempre els tenim aquí per al congrés.


A partir de dilluns, l'Hotel Sant Cugat, l'Hotel Blue Bay Sant Cugat, l'Hotel QGat, l'AC Hotel Sant Cugat Marriott, l'H2 Sant Cugat, el Holiday Inn Express Sant Cugat i l'Aparthotel del Golf diposaran de molt poques habitacions lliures. Això provoca que el preu mitjà per habitació es dobli i oscil·li entre els 150 i els 250 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.