L'Escola de Música inicia un projecte pedagògic amb quatre escoles


  • Comparteix:

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels ha iniciat un projecte pedagògic amb les escoles Ciutat d'Alba, Turó de Can Mates, Collserola i l'Olivera per impulsar l'educació musical a les aules. La iniciativa completa la formació del professorat especialista en aquesta disciplina i fomenta el coneixement musical dels alumnes santcugatencs.

El programa, en fase pilot, dóna eines als docents perquè puguin singularitzar el seu projecte educatiu i aprofitar el valor afegit dels coneixements musicals. En concret, els alumnes d'educació infantil de l'escola Ciutat d'Alba rebran formació musical mitjançant la metodologia REMIS, com també els estudiants de l'escola Turó de Can Mates. Els professors de tots dos centres obtindran formació a dins i a fora de les aules.

Els docents de l'escola Collserola desenvoluparan una metodologia d'aprenentatge col·lectiu a partir de dos instruments. Finalment, els alumnes de 2n i 6è d'educació infantil de l'escola L'Olivera milloraran l'aprenentatge i la comunicació musical a partir del cant coral i l'expressió corporal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.