La Policia Local es trasllada a la nova comissaria aquest dilluns


Temes relacionats

Sant Cugat arribarà als 100 agents de la Policia Local en els propers mesos ( 2/mar/15)

L'Ateneu gestionarà la Casa Jaumandreu de forma indefinida (10/feb/15)

El Síndic català recomana que la nova seu de la Policia Local no tingui calabossos (12/gen/14)

L'Ajuntament obre la porta a eliminar les cel·les a la nova comissaria (12/gen/14)


  • Comparteix:

La Policia Locat ha iniciat el trasllat aquest dissabte

La Policia Locat ha iniciat el trasllat aquest dissabte

La Policia Local comença a atendre a la nova comissaria, ubicada a l'antic edifici del Club Muntanyenc annex a l'ajuntament, aquest dilluns. El cos policial ha dut a terme aquest cap de setmana el trasllat dels mobles i el material d'arxiu. La seu de la Casa Jaumandreu tancarà definitivament com a comissaria aquest dimarts i l'edifici passarà a ser gestionat per l'Ateneu Santcugatenc a través d'un contracte de cessió indefinida per acollir cursos i activitats de l'entitat.

La nova comissaria de la Policia Local, ubicada a la plaça de la Vila, té 1.205 metres quadrats distribuïts en quatre plantes. La nova distribució implica un guany de 644 metres quadrats respecte a la seu de Casa Jaumandreu. L'edifici no té cel·les de detenció i els calabossos de Sant Cugat estaran ubicats únicament a les dependències dels Mossos d'Esquadra.

El tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, ha explicat a Cugat.cat que amb la nova seu el cos policial guanya el doble d'espai, modernitat, centralitat i facilitat d'accés.

Francesc Carol

Guanya el doble d'espai, centralitat, és més moderna i no té la problemàtica d'accés.


La inauguració oficial de la nova seu tindrà lloc dissabte vinent amb una jornada de portes obertes, que inclourà també l'exhibició dels vehicles d'emergències, un parc d'educació viària, visites guiades i una exposició fotogràfica.

El cost total de la nova seu ha estat d'1,8 milions d'euros, dels quals 1,3 milions s'han destinat per a l'adquisició de l'edifici, 400.000 per a les obres de reforma, 90.000 per al mobiliari i 60.000 per a l'adequació de l'aparcament. L'antiga seu, ubicada a l'avinguda de Gràcia, serà gestionada per l'Ateneu, que guanya aquest espai per a les seves activitats i cursos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.