L'Ajuntament ha dedicat 4,8 milions per millorar asfalt i voreres durant el mandat


  • Comparteix:

Un dels carrers asfaltats al 2014 és l'avinguda de Tarruell a la Floresta / Foto: Localpres

Un dels carrers asfaltats al 2014 és l'avinguda de Tarruell a la Floresta / Foto: Localpres

L'Ajuntament ha invertit en els últims quatre anys més de 4,8 milions d'euros en el manteniment de voreres i asfalt en 200 punts de la ciutat. Aquests treballs també inclouen accions com l'arranjament d'escocells i l'adequació de passos de vianants adaptats.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la feina feta per l'àrea de Serveis Urbans, a la qual felicita per haver millorat la qualitat urbana del municipi tot i el context econòmic advers.

Mercè Conesa

Al llarg d'aquests quatre anys, tot i ajustar els pressupostos, hem pogut mantenir la qualitat urbana i fins i tot millorar-la.


En els últims quatre anys, la despesa en l'arranjament de voreres ha estat de 3'2 milions d'euros, mentre que la inversió en obres d'asfaltat ha estat d'1,6 milions. En total, 4,8 milions gastats en millores de la via pública. Algunes de les obres més destacades dels últims anys són la reurbanització de la plaça de Barcelona i el carrer Major, l'ampliació de voreres a la carretera de Vallvidrera i el reasfaltat de l'avinguda de Torreblanca.

En els propers mesos s'asfaltaran més carrers, entre els quals hi ha previstos el carrer de Francesc Moragas i l'avinguda de Lluís Companys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.