La Policia Local obre la nova comissaria a la ciutadania


Temes relacionats

T'ensenyem la nova comissaria de la Policia Local per dins ( 6/mar/15)

La Policia Local es trasllada a la nova comissaria aquest dilluns ( 1/mar/15)


  • Comparteix:

La Policia Local organitza aquest dissabte una jornada de portes obertes a la nova comissaria, ubicada a l'antic edifici del Club Muntanyenc annex a l'ajuntament. L'activitat, que té l'objectiu de presentar i inaugurar la nova comissaria, s'allargarà de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a les set del vespre.

La jornada recull diverses activitats per a tots els públics. De deu del matí a una del migdia es podrà escalar al rocòdrom, a les onze s'ha organitzat un espectacle de màgia i a les dotze una representació de titelles. Ja a la tarda, a les cinc, es podrà gaudir d'una xocolatada i a les sis tindrà lloc la inauguració oficial, que inclourà la presència del conseller d'Interior, Ramon Espadaler.

Al llarg del dia també es poden visitar dues exposicions, una fotogràfica i l'altra dels vehicles d'emergència, a més de visites guiades de la nova comissaria i un parc d'educació viària amb cars, bicicletes i 'seg-ways'.

Les noves dependències disposen de 1.205 metres quadrats distribuïts en quatre plantes. Amb les noves instal·lacions, annexes a l'edifici de l'ajuntament, la Policia Local dobla l'espai de l'antiga comissaria i guanya en centralitat, cosa que hi permetrà un accés més fàcil i còmode per part de la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.