El Mira-sol Teatre celebra 25 anys amb un Premi Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

Mira-sol Teatre compleix 25 anys amb el repte de seguir divertint el públic (30/nov/14)


  • Comparteix:

El Mira-sol Teatre celebra els 25 anys de teatre amateur amb un Premi Ciutat de Sant Cugat. El jurat del certamen ha reconegut la tasca de dinamització social de Mira-sol Teatre durant aquest quart de segle.

Mira-sol Teatre va néixer el 1989 de la mà d'un grup de veïns interessats pel teatre amateur. El seu objectiu era difondre el fet teatral i crear hàbit de veure teatre. L'any 1993 el grup es va estabilitzar gràcies a la creació del Casal Cultural de Mira-sol. Des de llavors la companyia ha portat als escenaris més de 50 obres, sense comptar les clàssiques representacions d''Els pastorets'.

La presidenta de Mira-sol Teatre, Rosa Sicart, ha agraït el premi i l'ha dedicat a totes les persones que han fet possible el projecte teatral dins i fora dels escenaris. Sicart ha aprofitat per anunciar que la companyia enceta una nova etapa de la mà d'una nova presidenta, Marta Pàmies.

Rosa Sicart

Ella va començar fent 'Els Pastorets' amb 15 anys. Tota la seva família està implicada. Em consta que Mira-sol Teatre continuarà obert.


El 2009 el grup de teatre va guanyar el 'Premi Pedra Castell' de teatre de Canet de Mar amb l'obra 'Un dels últims vespres de Carnaval', de Carlo Goldoni. L'any següent va guanyar el concurs de teatre de Sant Joan de Vilatorrada amb l'obra 'Catalans a la romana', de Joan Rosquelles Gil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.