La calçotada popular de l'EI reivindica l'ús del carrer com a espai públic


Temes relacionats

L'Esquerra Independentista farà pinya amb la Calçotada Popular ( 8/mar/15)


  • Comparteix:

El cartell de la jornada / Foto: Gencat.cat

El cartell de la jornada / Foto: Gencat.cat

Les diferents entitats santcugatenques que conformen l'Esquerra Independentista (EI) s'uneixen aquest migdia a la tradicional calçotada popular, que reivindica l'ús del carrer com a espai festiu. La CUP, Arran, Endavant i el Casal Popular La Guitza preparen la trobada, que té un preu de 12 euros. La cita, a la una del migdia, se celebra al parc de Can Vernet, tot i que inicialment estava prevista a la plaça de Pep Ventura.

L'Esquerra Independentista santcugatenca reivindica aquest diumenge els àpats al carrer amb una calçotada popular. L'acte ja fa anys que funciona, però aquesta és la segona vegada que l'organitzen de manera conjunta tots els moviments de l'independentisme alternatiu, tal com ha explicat la membre del Casal Popular La Guitza, Anna Coromines.

Anna Coromines

Ho havíem fet des de La Guitza i la resta d'entitats col.laboraven. Ara ho fem entre tots.


La calçotada té un preu de 12 euros i inclou vermut, calçots ecològics, botifarra, pa amb tomàquet, vi i postres. A més, la jornada inclou un concert, a càrrec de dos artistes santcugatencs, Pepe Nada i Pol Barbé.

La cita s'havia de celebrar a la plaça de Pep Ventura, però finalment es farà al parc de Can Vernet. El motiu del canvi és que l'Ajuntament ha decidit traslladar tres calçotades populars, entre elles les de l'EI, a altres ubicacions perquè l'activitat 'no pugui entorpir les relacions amb els veïns'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.