Tres habitatges ocupats a una comunitat de propietaris al carrer Vallseca, a Mira-sol


  • Comparteix:

Carrer de Vallseca / Imatge: Google Maps

Carrer de Vallseca / Imatge: Google Maps

Tres famílies van ocupar la setmana passada habitatges d'una comunitat de veïns del carrer de Vallseca, a Mira-sol. Per entrar als tres domicilis, les famílies van pagar una quantitat econòmica a un grup que havia obert els pisos buits prèviament, segons fonts properes al cas. Els habitatges són propietat del Banco Popular.

Els residents de la comunitat afectada han contractat un servei de seguretat privada després que s'ocupessin els tres domicilis. Alguns veïns estudien també instal·lar serveis d'alarma als pisos arran dels fets.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat l'ocupació dels domicilis a Cugat.cat i han aclarit que no han rebut cap denúncia de la immobiliària del Banco Popular. L'entitat bancària està analitzant el cas abans de fer declaracions.

L'únic cas, segons el consistori
L'Ajuntament assegura que és l'únic cas d'ocupació d'aquestes característiques a Sant Cugat del qual tenen constància. Els responsables de Serveis Socials, Habitatge i Seguretat Ciutadana es van reunir amb els residents de la comunitat de veïns afectada la setmana passada. El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, ha explicat a Cugat.cat que s'ha reforçat la vigilància a la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.