L'Observatori de les dones en els mitjans reconeix l'Escola d'Art i l'institut Angeleta


  • Comparteix:

Imatge promocional del concurs / Foto: (RE)Imagina't

Imatge promocional del concurs / Foto: (RE)Imagina't

Un grup d'alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat ha guanyat un dels premis de la 6a edició del (RE)Imagina't de l'Observatori de les dones en els mitjans de comunicació consistent a fer el guió i un 'story-board' d'un espot no sexista. El mateix concurs ha donat un accèssit a l'institut Angeleta Ferrer.

(RE)Imagina't és un concurs adreçat a grups de nois i noies d'entre 14 i 18 anys dels centres d'educació formal i d'entitats d'educació en el lleure dels municipis que formen part de l'Observatori, que proposa l'elaboració d'un guió i un story-board per a un espot no sexista. Els grups guanyadors tenen, com a premi, la possibilitat de fer l'espot, amb el suport d'un equip de professionals de producció audiovisual.

'L'esport és amistat' és el nom de la proposta presentada per un grup d'alumnes de l'Escola d'Art i Disseny i que s'ha alçat amb un dels premis, el de millor espot de producte en la categoria de 17-18 anys. Els alumnes guanyadors són Diego Calza, Lluís Fortuny, Alba Membrilla, Carla Ramón i Laura Vives.

'Limpiar es mi pasión' és el projecte dels alumnes de l'institut Angeleta Ferrer, que han aconseguit l'accèssit del millor espot de sensibilització en la categoria de 17-18 anys. Els estudiants participants són Gemma Franco, Raquel Fernández, Alba Sánchez i Andrea Escobar.

TV3, a través del programa 'TAGS', emetrà un reportatge sobre el projecte i els espots guanyadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.