El programa 'Xocolata per tutti' celebrarà 30 anys repartint 14 mones


  • Comparteix:

La mona de Santagloria que donarà per al concurs

La mona de Santagloria que donarà per al concurs

El programa de Cugat.cat 'Xocolata per tutti' arriba enguany a la trentena edició i ho farà amb el lliurament de 14 mones durant l'emissió del programa, Dilluns de Pasqua a partir de les deu del matí. Presentat per Joan Vallvé, l'espai radiofònic entregarà 11 mones entre els santcugatencs que hi participin i tres més entre aquells que hagin trobat una imatge d'aquestes figures tradicionals entre les notícies de Cugat.cat a partir de dilluns de la setmana vinent.

Per aconseguir-les, els ciutadans han de participar en directe en aquest ja tradicional programa de Setmana Santa i superar les proves que els proposi Vallvé. Per participar-hi, caldrà trucar al 93.675.15.87 o al mateix número acabat en 88 per superar els reptes que llenci el presentador durant el Dilluns de Pasqua.

Per Vallvé és una satisfacció que tant pastisseries com ciutadania confiïn en el programa.

Joan Vallvé

Per a mi és una satisfacció el fet que quan truques a les pastisseries que participen no posin cap problema i des d'un inici s'hi apunten i confien en nosaltres.


El programa també servirà per anunciar els guanyadors del concurs d'Internet. En aquest cas, els visitants de Cugat.cat han de buscar a partir de dilluns que ve i durant tres setmanes la mona amagada diàriament entre les notícies de la web. Una vegada l'hagin trobada, han d'enviar un correu a mones@cugat.cat amb les seves dades i l'enllaç de la notícia corresponent. Els visitants poden enviar els missatges fins al diumenge 5 d'abril. Els guanyadors sortiran entre la llista de participants.

La pastisseria Sàbat i la fleca el Fornet d'en Rossend participen enguany amb dues mones cadascuna. També se sumen a la iniciativa el Petritxol, La Lyonesa, la pastisseria Masnou, Vallès Pa, Santagloria i Chocolat Factory. A Valldoreix, el Forn de l'estació, Pastisseria Bonaparte i el Racó del Pa també col·laboraran amb la proposta.

'Xocolata per tutti' és el concurs més veterà de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.