Veïns del Centre-Estació organitza diumenge una 'carxofada' d'aniversari


  • Comparteix:

La carxofada es farà a la plaça de Barcelona

La carxofada es farà a la plaça de Barcelona

L'Associació de Veïns del Centre-Estació celebra 12 anys amb la voluntat de créixer i establir una nova tradició. L'entitat ha organitzat una 'carxofada' aquest diumenge que agafarà el relleu a les calçotades celebrades per l'associació anys enrere.

L'associació veïnal vol donar una nova embranzida a l'entitat i per això vol donar-se a conèixer i recuperar la implicació dels veïns amb el barri. Per fer aquest pas, han escollit una activitat al voltant de la taula i, en concret, de la carxofa que serà el plat principal de la trobada que tindrà lloc a la plaça de Barcelona.

El president de l'entitat, Vicenç San Francisco, ha explicat que han escollit la carxofa per donar un punt original a la trobada i perquè és un producte de temporada. A més, els assistents acompanyaran les carxofes amb botifarres, mongetes i beguda.

Vicenç San Francisco

Fa anys ja havíem fet calçotades però ja se'n fan moltes. Hem triat les carxofes perquè també és un producte de temporada.


La cita és aquest diumenge a partir de les dotze del migdia, a la plaça de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.