L'Ajuntament reubica calçotades populars del centre per evitar conflictes veïnals


  • Comparteix:

El consistori ha reubit tres calçotades / Foto: Gencat

El consistori ha reubit tres calçotades / Foto: Gencat

L'Ajuntament traslladarà tres calçotades populars sol·licitades al centre a altres ubicacions perquè l'activitat 'no pugui entorpir les relacions amb els veïns', ha explicat l'equip de govern aquest dimecres al consell de barri de Centre-Oest. El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i l'Esquerra Independentista (EI) han de traslladar les calçotades de les places d'Octavià i Pep Ventura al parc de Can Vernet; i l'Agrupació Escolta Berenguer El Gran canvia la plaça del Rei pel parc de Ramon Barnils. Fonts municipals han explicat a Cugat.cat que els canvis no es deuen a queixes veïnals, ja que no se n'ha produït cap.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Pere Casajoana, ha explicat al consell de barri que l'equip de govern ha decidit fer aquests canvis per garantir la bona convivència entre les activitats de carrer i els veïns.

Pere Casajoana

Hem tingut sol·licituds per fer calçotades a les places d'Octavià i de Pep Ventura i les hem portat a un lloc on el fum no molesti els veïns.


Fonts de l'Ajuntament han assegurat a Cugat.cat que el trasllat d'aquestes activitats no ha estat motivat per queixes veïnals pel fum que generen les calçotades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.