La Fundació Iván Mañero organitza una venda solidària a IM Clinic Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

La delegació del Maresme de la Fundació Iván Mañero organitzarà dissabte una venda solidària de roba de primeres marques i a preus exclusius a la clínica IM Clinic de Sant Cugat, del doctor Mañero, que ha cedit l'espai. L'objectiu és destinar els beneficis al projecte Dona a Dona, que la fundació desenvolupa a Guinea Bissau amb dones amb pocs recursos i en risc d'exclusió social.

La jornada solidària començarà a les onze del matí i s'allargarà fins a les nou del vespre. Durant el dia, a més, s'han programat dues desfilades de moda, a les dotze del migdia i a les sis de la tarda, així com música amb discjòquei, càtering solidari i tractaments de bellesa, entre d'altres.

El projecte Dona a Dona
La iniciativa va néixer fa set anys amb la intenció d'apropar la situació que viuen moltes dones a Guinea Bissau a les dones empresàries del país, amb l'objectiu d'unir esforços per millorar la seva situació. El projecte ofereix formació i treball en altres iniciatives que la fundació desenvolupa en aquest país africà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.