Mor Pepa Llunell, una lluitadora contra les barreres arquitectòniques


Temes relacionats

El Rotary Club premia la implicació local de Pepa Llunell i Cugat.cat ( 1/jun/13)

Entrevista: Pepa Llunell, persona amb mobilitat reduïda ( 5/feb/11)

La delegació d'Hisenda i la comissaria de la Policia Nacional espanyola no tenen accessos per a minusvàlids ( 5/jul/08)

Les persones amb mobilitat reduïda denuncien la davallada de taxis adaptats (26/jul/07)

La Taula de Discapacitats reclama l'eliminació de les barreres arquitectòniques a les botigues ( 3/jul/07)

El 'Tot Sant Cugat' rep el Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat per 20 anys de trajectòria ( 6/feb/06)


  • Comparteix:

Pepa Llunell

Pepa Llunell

La santcugatenca Pepa Llunell ha mort la matinada de dissabte als 92 anys. Llunell estava estretament implicada amb el municipi, especialment per la seva lluita per a la desaparició de les barreres arquitectòniques a la ciutat. La santcugatenca va ser reconeguda amb diversos premis per aquesta tasca.

La neboda de Pepa Llunell Carme Pujol Llunell ha explicat a Cugat.cat que la seva tieta va ser tota una institució per a Sant Cugat, gràcies a la seva valentia i el seu dur treball.

Carme Pujol Llunell

La Pepa ha estat una institució per a Sant Cugat, tothom la coneix, ha sigut molt valenta i ha treballat molt. Era un cas, el mes que ve hauria fet 93 anys, però semblava que en tingués 60.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que va ser una persona lluitadora i molt integrada a l'activitat cultural de la ciutat, i ha afirmat sentir la seva pèrdua en l'àmbit personal perquè es feia estimar.

Mercè Conesa

La Pepa Llunell ha estat una lluitadora i molt present a tota l'activitat cultural de la ciutat. Lamentem molt la seva pèrdua i com a alcaldessa ho sento en l'àmbit personal perquè es feia estimar.


Llunell va formar part de la Taula per a persones amb discapacitat. El 2006, va ser distingida amb un Premi Ciutat de Sant Cugat. El Rotary Club també va reconèixer la santcugatenca amb el Paul Harris Fellow per la seva lluita contra les barreres arquitectòniques a la ciutat.

Pepa Llunell ha donat el cos a la ciència i, per tant, no hi haurà enterrament ni incineració. Tot i això, hi haurà una cerimònia de record que encara ha de ser concretada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.