El Teatre-Auditori acull avui la 12a Cantata Infantil amb més de 500 alumnes


  • Comparteix:

Edició passada de la cantata

Edició passada de la cantata

La 12a Cantata Infantil, sota el títol d''El Petit Príncep', arriba a partir de les deu d'aquest matí al Teatre-Auditori. La cantata s'organitza per a tot l'alumnat de segon de primària de les escoles públiques de Sant Cugat amb la participació de més de 500 nens i nenes. Aquesta activitat es treballa durant tot el curs amb els alumnes, una vegada el grup de mestres de música tria la cantata. Cugat.cat oferirà el vídeo integre de la cantata els propers dies. Els interessats ja poden fer-ne la reserva fent click aquí.

La primera cantata es va interpretar per iniciativa del grup de treball de les mestres de música. Des d'aleshores, el grup de mestres tria cada any una cantata diferent, que treballa durant tot el curs, amb els alumnes de segon de primària. L'Ajuntament dóna suport a la iniciativa i assumeix les despeses econòmiques de la producció.

Reviu l'11a Cantata Infantil

Primera part

Segona part




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.