L'avinguda de Lluís Companys patirà talls de trànsit aquest cap de setmana


  • Comparteix:

El trànsit per l'avinguda Lluís Companys es veurà afectat aquest cap de setmana / Foto: Google Maps

El trànsit per l'avinguda Lluís Companys es veurà afectat aquest cap de setmana / Foto: Google Maps

L'avinguda de Lluís Companys patirà talls de trànsit aquest cap de setmana a causa d'obres de millora de l'asfalt. Dissabte, de vuit del matí a nou de la nit, es tallarà un primer tram del carrer, entre l'avinguda de Rius i Taulet i el carrer de Martorell. Diumenge, de vuit del matí a set de la tarda, es tancarà el segon tram, entre el carrer de Martorell i la boca d'accés al túnel que passa per sota de la plaça de Lluís Millet. Aquestes afectacions del trànsit provocaran que les línies d'autobús urbanes i interurbanes es vegin obligades a modificar part del seu recorregut i parades habituals.

Durant el temps que durin aquests talls de trànsit, els veïns dels trams afectats tampoc no podran entrar ni sortir dels seus aparcaments.

Dissabte, també es faran obres de millora de l'asfaltat a la rotonda del carrer de la Mina, al costat del CAP de Sant Cugat. Això provocarà que es talli el trànsit entre les vuit del matí i les nou del vespre.

Totes aquestes actuacions formen part d'una partida de 242.000 euros que l'Ajuntament destina a reparar l'asfalt malmès.

Canvis en els recorreguts i parades dels autobusos
Les obres de l'avinguda Lluís Companys afectaran les línies urbanes L1, L2, L3 i L8 i les interurbanes A4, B7 i B8.

Dissabte, queda fora de servei la parada de bus de l'avinguda de Lluís Companys i es trasllada a la rotonda de l'avinguda Enllaç en el cas del busos urbans i al carrers dels Safareig en el cas dels interurbans.

Diumenge, no funcionarà la parada a tocar de la plaça de Lluís Millet i es traslladarà al carrer dels Safareigs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.