La diada de Sant Medir és protagonista a 'La 7mana Vallès'


  • Comparteix:

'La 7mana Vallès' s'endinsa a la festa copatrona de Sant Cugat

'La 7mana Vallès' s'endinsa a la festa copatrona de Sant Cugat

'La 7mana Vallès' s'endinsa en la festa de Sant Medir, celebrada a la ciutat a principis de març, i explica les tradicions relacionades amb aquesta festivitat. El programa també destaca el 1r Mundial de Futbol entre els residents del geriàtric 'La llar' i l'equip femení 'Scala'. Un altre tema que tracta 'La 7mana' és la iniciativa de l'AMPA de l'escola Vapor que ha dut a terme un hort urbà. Per últim l'informatiu aprofundeix en el creixent mercat dels productes i dispositius amb segell d'eficiència energètica, com els vehicles elèctrics i les bombetes leds.



'La 7mana Vallès' és un programa de reportatges d'actualitat en l'àmbit del Vallès Occidental, on televisions locals col·laboren en la construcció d'un producte informatiu fidel a la realitat del territori. Està produït per Canal Terrassa per a La Xarxa de Comunicació Local.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.