La 14a Ruta dels Tres Monestirs torna a unir Sant Cugat amb Montserrat


  • Comparteix:

L'Abadia de Montserrat és el destí de la Ruta dels 3 Monestirs / Foto: Abadia de Montserrat

L'Abadia de Montserrat és el destí de la Ruta dels 3 Monestirs / Foto: Abadia de Montserrat

La 14a edició de la Ruta dels Tres Monestirs, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i vuit entitats excursionistes més del Vallès, se celebrara aquest diumenge. La marxa consta de 53 quilòmetres, ha sortit de Sant Cugat i recorre municipis com Terrassa i Vacarisses, passant per la Mola i la Serra de l'Obac, fins arribar finalment al Monestir de Montserrat.

El trajecte ha sortit del Monestir de Sant Cugat i finalitzarà a l'Abadia de Montserrat, passant per localitzacions com Terrassa, Matadepera, el cim de la Mola, la Serra de l'Obac, Vacarisses i Monistrol de Montserrat. La marxa, de 53 quilòmetres, ha arrencat a les cinc del matí i els participants hauran d'haver arribat al destí a dos quarts de vuit del vespre com a màxim.

El representant del CMSC en la comissió organitzadora de la Ruta dels Tres Monestirs, Pere Robert, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'una prova dura i que qui la vulgui completar ha d'estar acostumat a caminar força, ja que és una ruta llarga i exigent, amb un desnivell acumulat de 2.000 metres de pujada i 1.600 de baixada.

Pere Robert

És una ruta popular, però llarga i exigent. Qui hi va ha d'estar acostumat a caminar força, ja que té un desnivell acumulat de 2.000 metres.


Malgrat la previsió de pluja, la ruta es manté amb el seu itinerari habitual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.