Conferències i música commemoraran el Dia Mundial del Parkinson


Temes relacionats

Neix Parkinson ARA, una nova associació per informar sobre aquesta malaltia ( 4/gen/13)


  • Comparteix:

Una taula informativa s'instal·larà a la plaça d'Octavià

Una taula informativa s'instal·larà a la plaça d'Octavià

Dues conferències, una taula al carrer i un concert solidari commemoraran el Dia Mundial del Parkinson a la ciutat, que organitza la secció local de l'Associació Catalana per al Parkinson (ACAP). El plat fort de la programació serà l'11 d'abril, tot i que les activitats comencen el 9 i s'allargaran fins al 25 d'abril.

L'Associació Parkinson ARA oferirà el 9 d'abril la conferència 'Aspectes socials, recursos i ajudes en la malaltia del Parkinson', que tindrà lloc a les set de la tarda a la Casa de Cultura. El Dia Mundial del Parkinson es commemorarà l'11 d'abril amb una taula informativa que s'instal·larà a la plaça d'Octavià per resoldre dubtes i informar la ciutadania sobre aquesta malaltia. La taula es podrà visitar de dotze del migdia a dues de la tarda i de cinc de la tarda a vuit del vespre.

Els alumnes de l'institut Leonardo da Vinci assistiran el 16 d'abril a una presentació i xerrada informativa sobre la malaltia. Els actes del Dia Mundial del Parkinson posaran punt final el 25 d'abril amb un concert solidari ofert per les Joventuts Musicals. La cita tindrà lloc a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.