La investigació del matrimoni mort de Valldoreix se centra en l'entorn familiar


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort de dues persones que han aparegut sense vida aquest dilluns passades les onze del matí al seu domicili de Valldoreix. Les víctimes són un matrimoni gran, d'uns 80 anys d'edat, que feia anys que residia a la zona. El cos policial, que ha trobat signes de violència, descarta el mòbil del robatori i la violència de gènere. La policia centra les investigacions en l'entorn familiar de les víctimes i, segons alguns mitjans nacionals, en un dels fills de la parella.

Una assistent social s'havia dirigit a la casa de les víctimes. Com que els avis no responien a la porta, els Bombers han estat alertats per obrir la casa i, aleshores, han localitzat els cadàvers, que han rebut l'impacte d'un objecte contundent, segons les primeres investigacions.

Fins al lloc dels fets, al carrer del Rusc, s'hi han desplaçat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local, que han acordonat la zona de l'entorn de l'habitatge. L'acordonament continuarà almenys un parell de dies, segons el cos policial.

Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta. Dins el dispositiu policial, els Mossos realitzen tasques de vigilància amb helicòpter tant per Valldoreix com a la Floresta, ha pogut saber aquest mitjà.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.