Dos treballadors de Delphi, entre les víctimes a l'avió accidentat als Alps


Temes relacionats

Una alumna del Santa Isabel, la mare i l'àvia, entre les víctimes de l'accident aeri (24/mar/15)

Sant Cugat decreta tres dies de dol per la tragèdia aèria dels Alps (25/mar/15)

Reaccions de Sant Cugat per les morts del sinistre de Germanwings (25/mar/15)


  • Comparteix:

Dos treballadors de la planta de Delphi a Sant Cugat estaven entre els passatgers a l'avió accidentat als Alps aquest dimarts. La direcció de l'empresa ha confimat que es tracta del director de Recursos Humans i un treballador de la secció de muntatge i delegat sindical de la UGT, que volaven a Alemanya per assistir a una reunió del comitè internacional de la companyia.

Fonts de l'empresa han manifestat el condol cap a les famílies dels treballadors desapareguts i de la resta de víctimes. Les banderes ubicades a l'edifici de la multinacional onegen a mitja asta.

A banda de la pèrdua a Delphi, una alumna de sisè de primària de l'escola concertada Santa Isabel, la seva mare, i la seva àvia han mort en l'accident aeri d'aquest dimarts als Alps francesos, ha pogut saber Cugat.cat.

Vol de Germanwings
Un avió de la companyia alemanya Germanwings que feia el trajecte entre Barcelona i Düsseldorf s'ha estavellat aquest dimarts als Alps francesos. L'aparell, un Airbus A320, ha desaparegut dels radars amb 142 passatgers a bord i sis tripulants a la regió Provença-Alps-Costa Blava i s'ha estavellat a prop de la població de Barcelonnette.

El president de França, François Hollande, ha anunciat que no hi ha supervivents i que l'aparell ha caigut en una zona de difícil accés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.