Una alumna del Santa Isabel, la mare i l'àvia, entre les víctimes de l'accident aeri


Temes relacionats

Dos treballadors de Delphi, entre les víctimes a l'avió accidentat als Alps (24/mar/15)

Sant Cugat decreta tres dies de dol per la tragèdia aèria dels Alps (25/mar/15)

Reaccions de Sant Cugat per les morts del sinistre de Germanwings (25/mar/15)


  • Comparteix:

Una alumna de sisè de primària de l'escola concertada Santa Isabel, la seva mare i la seva àvia han mort en l'accident aeri d'aquest dimarts als Alps francesos. Fonts de l'AMPA de l'escola han confirmat a Cugat.cat la pèrdua i afirmen que la família havia agafat el vol per fer un desplaçament familiar.

L'estudiant i la mare eren veïnes de Sant Cugat. Treballadors del centre han explicat que l'escola viu en un clima de consternació després de conèixer la notícia a primera hora de la tarda d'aquest dimarts. La direcció de l'escola emetrà en les properes hores un comunicat.

Des de l'AMPA, que ha lamentat la tragèdia, s'ha afirmat que la família es desplaçava per motius personals. El condol també ha arribat de la Coordinadora d'AMPA i la seva presidenta en funcions, Marina Rius, que ha lamentat la pèrdua de la família afectada i del centre.

A banda d'aquest nucli familiar, dos treballadors de la planta de Delphi a Sant Cugat estaven entre els passatgers a l'avió accidentat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.