La PAHC deixa l'ocupació del BBVA de la Floresta però reprendrà la protesta


Temes relacionats

La PAHC ocupa una seu del BBVA a la Floresta per una hipoteca de Vallvidrera (25/mar/15)


  • Comparteix:

La PAHC ha estat finalment desallotjada de l'oficina del BBVA / Foto: Berta Martínez, PAHC

La PAHC ha estat finalment desallotjada de l'oficina del BBVA / Foto: Berta Martínez, PAHC

La quinzena de membres de la Plataforma d'Activistes per l'Habitatge i contra el Capitalisme (PAHC) que han ocupat aquest dimecres una seu del BBVA al districte de la Floresta han abandonat l'ocupació al vespre després de rebre l'ordre de desallotjament. L'entitat, que no fa nit a l'exterior, ha explicat que reprendrà la protesta aquest dijous o dilluns que ve al davant de l'entitat bancària per protestar per la situació d'una hipoteca de Vallvidrera que gestiona aquesta oficina, ubicada a prop de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

L'afectat demana que es reestructuri el seu deute amb el banc i que es suspengui la subhasta de la seva vivenda, prevista per aquest dimecres. De fet, aquest mateix dia assistirà al jutjat on presentarà una interpel·lació i, depenent del resultat que se n'extregui, la PAHC reprendrà la protesta, tal com ha informat a Cugat.cat la membre de l'associació Berta Martínez.

Berta Martínez

Depenent del que diguin demà o, fins i tot, dilluns, tornarem. Segur que tornarem, però plantejarem la propera vegada quedar-nos fora.


Abans de marxar dels voltants de l'oficina del BBVA, la PAHC ha empaperat les vidreres del local amb missatges reivindicatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.