Les capitals europees es consoliden com el destí estrella per Setmana Santa


  • Comparteix:

Les capitals europees són el destí més escollit pels santcugatencs que marxen de vacances per Setmana Santa, mentre que s'ha produït una gran davallada dels viatges al nord d'Àfrica i al Pròxim Orient. Altres destins populars són les platges de les illes Canàries i les estacions d'esquí dels Pirineus. Les agències de viatges locals consultades per Cugat.cat asseguren haver notat un lleuger augment de reserves respecte la Setmana Santa de l'any passat.

Ciutats com Londres, París, Roma, Florència i Viena són algunes de les destinacions preferides dels santcugatencs que aprofiten les vacances de Pasqua per viatjar. El director de l'agència de viatges Ussía Tours, Ramon Ussía, assegura que les capitals europees es consoliden mentre que les destinacions al nord d'Àfrica i al Pròxim Orient perden força per la por al terrorisme.

Ramon Ussía

Els viatges més populars són a les capitals d'Europa perquè estem parlant d'un viatge de quatre dies. Automàticament, quan surt l'Estat Islàmic la gent prefereix als països del nord d'Àfrica i Pròxim Orient.


A banda de les grans ciutats d'Europa, la treballadora de Viatges Sant Cugat Ruth Carballido explica que molts santcugatencs opten també per destins de platja com les Canàries o les estacions d'esquí dels Pirineus.

Ruth Carballido

Tenim també alguns viatges de llarga distància a destins de platja. Bàsicament la gent va a llocs de calor o a capitals europees.


Les agències consultades per Cugat.cat destaquen un lleuger augment de les reserves produït per l'optimisme respecte la situació econòmica. La despesa mitjana per persona en els viatges de Setmana Santa oscil·la entre els 500 i els 1.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.