L'ADS convoca per 3r any una manifestació a Sant Cugat per l'1 de Maig


  • Comparteix:

Imatge d'una manifestació local de l'1 de Maig

Imatge d'una manifestació local de l'1 de Maig

L'Assemblea de Drets Socials (ADS) crida els santcugatencs a sumar-se a la manifestació que convocaran a la ciutat pel Dia del Treballador, l'1 de maig. És el tercer any que l'agrupació organitza aquesta acció reivindicativa a la ciutat i enguany vol incidir en la lluita contra l'atur i les diferències salarials.

L'ADS va recuperar aquesta manifestació a la ciutat fa tres anys. Enguany, la convocatòria sortirà de la plaça del Coll a un quart d'onze del matí i es dirigirà a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per sumar-se a les manifestacions de Barcelona i el Vallès.

El membre de l'ADS Oriol Sánchez ha avançat a Cugat.cat que la manifestació d'aquest any reivindicarà la lluita contra l'atur i contra les diferències salarials.

Oriol Sánchez

Actualment hi ha dues coses que afecten la classe treballadora: l'atur i l'augment de la diferència salarial entre rics i pobres.


L'ADS, que aquest dissabte s'ha reunit en assemblea, també té previst convocar els santcugatencs per sumar-se el 18 d'abril a la manifestació a Barcelona contra l'acord Transatlàntic per al comerç i la inversió, conegut com a TTIP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.