Els Amics de la Unesco proposen tres noves conferències


Temes relacionats

Els Amics de la Unesco centren el març en el periodisme i les noves tecnologies (26/feb/15)

Els Amics de la Unesco centren el febrer en el modernisme i la cultura ( 4/feb/15)


  • Comparteix:

Una conferència de la Unesco en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Una conferència de la Unesco en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Les conferències organitzades pels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat abordaran aquest abril temes com el CAR, la hisenda catalana i l''smartcity' a Sant Cugat. El programa d'aquest mes es complementa amb una sortida cultural i una sessió de cine-fòrum.

Les activitats comencen dimecres 8 d'abril amb la conferència 'El Centre d'Alt Rendiment (CAR)', a les set del vespre, a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC).

La setmana següent, la ciutadania podrà assistir a la conferència 'Una hisenda a la catalana', a càrrec de l'assessor d'Artur Mas, Joan Iglesias, a dos quarts de vuit del vespre. En aquesta ocasió, l'activitat es durà a terme al Trade Center. El dimecres 22 d'abril el regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, oferirà la conferència 'Sant Cugat, smartcity', a les set de la tarda, a l'ANC.

Per tancar el mes, l'associació proposa, el 29 d'abril, una activitat al matí i una a la tarda. A les onze del matí organitza una visita guiada cultural al Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya. A les set de la tarda es projectarà la pel·lícula 'The special need', un film dirigit per Carlo Zorati basat en el viatge per Europa de tres protagonistes. La sessió de cinema, amb versió original i subtitulada en català, és a l'ANC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.