La botiga de bicicletes Eroica haurà de canviar de nom per qüestions legals


  • Comparteix:

Exterior de la botiga, situada a l'avinguda de Cerdanyola / Foto: Eroica SQgat Facebook

Exterior de la botiga, situada a l'avinguda de Cerdanyola / Foto: Eroica SQgat Facebook

La botiga de bicicletes Eroica SQgat haurà de canviar de nom a instàncies de la nova empresa que ha comprat els drets d'explotació mundials de la cursa de ciclisme italiana 'Eroica'. L'establiment, situat a l'avinguda de Cerdanyola, assegura que els advocats de l'empresa demandant els han amenaçat amb emprendre accions legals si no canvien el nom de forma immediata. Els propietaris de la botiga han posat en marxa un concurs obert a tothom per escollir un nou nom.

Un any i mig després de la seva obertura, Eroica SQgat es veu obligada a canviar de nom per qüestions legals. Els impulsors del negoci van batejar la botiga en honor a la cursa italiana i comptaven amb el vistiplau dels seus organitzadors, però ara una empresa ha adquirit els drets d'explotació de la marca i els ha instat deixar d'utilitzar el nom immediatament.

Els impulsors de l'establiment han decidit canviar de nom el seu negoci i han posat en marxa un concurs per rebatejar-lo. Fins el 30 d'abril, tothom pot participar en el concurs, que té com a premi una bicicleta Bianchi Pista Sei Giorni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.