Els pastissers esperen mantenir les vendes de mones de l'any passat


  • Comparteix:

La tradició de les mones de Pasqua es manté viva a Sant Cugat amb dolços de totes mides i gustos. Els pastissers auguren que les vendes igualaran les de l'any passat i assenyalen el gust de la xocolata com el més buscat, tant per petits com per grans.

Diu la tradició que els padrins han de regalar una mona de Pasqua als seus fillols el darrer dia de la Setmana Santa. Aquest costum segueix ben viu a Sant Cugat, com han assegurat alguns comerciants a Cugat.cat. Els pastissers esperen mantenir el volum de vendes de l'any passat, com ha explicat l'encarregada de la pastisseria Sàbat, Ana Maria Tomàs.

Ana Maria Tomàs bo

Esperem que les vendes siguin com l'any passat, les previsions són les mateixes. Ens agradaria augmentar però preveiem vendre el mateix que l'any passat.


Ous enormes, figures de xocolata i pastissos de fruita, nata, mantega o xocolata. Tots ells ja han ocupat els aparadors de la ciutat, despertant els paladars més dolços. El gust que més seguidors acumula és la trufa. Moltes de les mones compten amb figuretes de plàstic, però també amb ous o elements fets de xocolata. La responsable de la botiga Chocolate Factory, Zaida Icanfut, ha destacat que cada edat busca un tipus específic de xocolata.

Zaida Icanfut

Els nens busquen més la xocolata amb llet i la blanca. En canvi per als adults es compra més la xocolata negra.


Entre les novetats d'aquest any hi ha els ous de l'estelada i imatges d'Star Wars totalment comestibles. No hi falten clàssics com els esportistes del Barça o les princeses Disney. La majoria de mones ja han estat reservades amb antelació, segons expliquen els pastissers, però els comerciants estan pendents de les compres d'última hora, que podrien repuntar els guanys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.