La Farga celebra la seva jornada de portes obertes 'en família'


  • Comparteix:

Les atraccions no han faltat a la Diada Familiar de la Farga

Les atraccions no han faltat a la Diada Familiar de la Farga

Prop de 6.000 persones han assistit a la Catorzena Diada Familiar del col.legi La Farga que, enguany, ha dedicat part dels seus actes al Fòrum de les Cultures 2004. Les jornades de portes obertes han permès que unes mil families coneguin el centre a través d'exposicions, iniciatives solidàries i esportives.

Com cada any, la Diada Familiar de La Farga ha estat una voràgine de famílies que han visitat les instal.lacions del centre, així com la multitud d'activitats programades. Acompanyada d'un sol esplèndid, l'escola concertada ha celebrat la seva tradicional jornada de portes obertes amb un programa en què no han faltat el popular parc d'atraccions.

L'escola, que s'ha adherit al Fòrum de les Cultures, ha organitzat exposicions i xerrades informatives sobre aquesta iniciativa que arrencarà a Barcelona d'aquí dues setmanes. El director del col.legi, Miquel Riera, ha comentat que la Diada Familiar resumeix perfectament l'esperit que hi ha a les aules:

Miquel Riera

A mi m'agrada dir-li a La Farga 'escola de famílies'. Els pares participen activament de les activitats que es fan al centre


Uns 130 alumnes han treballat com a voluntaris coordinant la trentena d'activitats que s'han desenvolupat al llarg de diumenge. A la jornada també han tingut cabuda actes a càrrec d'entitats com la Federació de Famílies Nombroses de Catalunya, l'ong Nens del Món i la Universitat Internacional de Catalunya.

Els pares, antics alumnes i famílies convidades també han estat presents en aquesta jornada de portes obertes. No obstant, qui més han gaudit de la jornada són els alumnes del centre. Alguns d'ells han comentat com veuen el centre i com valoren l'educació que reben:

Alumnes

Reps una formació molt bona. És una molt bona escola


L'escola La Farga va néixer fa 34 anys de la iniciativa social d'unes famílies que, avui dia, beneficia als 1.100 nois que hi estudien actualment. Un 75% dels alumnes són de Sant Cugat, principalment de Mira-Sol i Valldoreix, mentre que la resta procedeixen del Vallès Occidental i de la demarcació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.