Quatre actes per commemorar el dia mundial del Parkinson a Sant Cugat


  • Comparteix:

Esteve Sala, de l'associació, i la tinent d'alcalde Susanna Pellicer han presentat els actes

Esteve Sala, de l'associació, i la tinent d'alcalde Susanna Pellicer han presentat els actes

La delegació local de l'Associació Catalana per al Parkinson fa una crida als santcugatencs per participar en els actes del dia mundial d'aquesta malaltia a la ciutat. Una conferència, una taula informativa, una parada de venda de roses solidàries per Sant Jordi i un concert benèfic conformen el programa d'activitats i propostes, que aquest any coincideixen amb el trentè aniversari de l'entitat a àmbit nacional. L'associació ajuda una quarantena d'afectats per la malaltia a Sant Cugat i recentment ha creat un grup centrat en malalts menors de 50 anys.

Conferència
La treballadora social de la unitat de la memòria de la Mútua de Terrassa Gemma Torné oferirà aquest dijous la xerrada 'Aspectes socials, recursos i ajudes en la malatia del Parkinson'. Serà a la Casa de Cultura, a les set de la tarda.

Taula informativa
Aquest dissabte, coincidint amb el Dia Mundial del Parkinson, la delegació local muntarà una paradeta informativa a la plaça d'Octavià per donar a conèixer l'associació i els serveis que ofereix.

El delegat de l'associació, Esteve Sala, ha fet una crida a afrontar la malaltia amb optimisme.

Esteve Sala

Cal tenir una actitud positiva per fer venir ganes de tenir un alt nivel d'activitat.


Venda de roses
L'entitat PimPam Pum destinarà els beneficis que obtingui aquest any en la venda de roses de Sant Jordi a la delegació local de l'Associació Catalana per al Parkinson. La parada estarà instal·lada el 23 d'abril a la plaça d'Octavià.

Concert benèfic
L'aula magna de l'escola de música Victòria dels Àngels acull el dissabte 25 d'abril un concert de Joventuts Musicals en benefici de l'associació santcugatenca. La soprano Belén Roig, el baríton Sebastià Peris i el pianista Jesús López interpretaran àries i dues d'òperes i fragments de sarsueles.

El preu de les entrades és de 10 euros. Es poden comprar de forma anticipada a Pleniluni Musical (carrer Vallès, 92) i a la recepció de la Casa de Cultura per vuit euros. Per a informació i reserves, es pot escriure a santcugat@catparkinson.org

Grup d'ajut a menors de 50 anys
La delegació local de l’Associació Catalana per al Parkinson ha creat un grup específic per a persones afectades per la malaltia menors de 50 anys. El grup té per objectiu donar suport a aquest col·lectiu amb necessitats específiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.