L'avinguda de Lluís Companys es tallarà al trànsit per obres dissabte


  • Comparteix:

Avinguda de Lluís Companys / Foto: Google Maps

Avinguda de Lluís Companys / Foto: Google Maps

L'avinguda de Lluís Companys quedarà tallada al pas de vehicles aquest dissabte, entre les vuit del matí i les vuit del vespre, per obres de millora a l'asfalt. El tall afectarà el tram complet de l'avinguda, situada entre l'avinguda de Rius i Taulet i la plaça de Lluís Millet. De fet s'asfaltarà fins a l'entrada del túnel que passa per sota aquesta plaça, a tocar de l'estació de FGC. Durant el temps que duri el tall de trànsit, els veïns no podran entrar o sortir dels seus aparcaments.

Els talls de trànsit de l'avinguda de Lluís Companys afectaran el servei de transport públic. Les línies L1, L2, L3 i L8 dels autobusos urbans i les interurbanes A4, B7 i B8 es veuran obligades a modificar part dels seus recorreguts i parades habituals.

Aquest mateix dissabte, també s'asfaltarà la rotonda del carrer de la Mina, al costat del CAP Sant Cugat.

En cas de pluja, les obres d'asfalt de l'avinguda de Lluís Companys i de la rotonda del carrer la Mina s'ajornarien i, per tant, els talls de trànsit anunciats no es farien. Aquesta actuació es va programar inicialment el dissabte 21 de febrer i també el cap de setmana del 21 i 22 de març, però en les dues ocasions es van haver d'ajornar el dia anterior davant la previsió de pluges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.