La Marxa Infantil arriba avui amb 2.600 participants i un nou recorregut únic


  • Comparteix:

L'itinerari d'enguany passa pel Mas del Bosc, Can Bell i Can Gordi

L'itinerari d'enguany passa pel Mas del Bosc, Can Bell i Can Gordi

2.600 nens i nenes participen aquest diumenge en la 57a edició de la Marxa Infantil, que estrena un itinerari únic renovat pels voltants de la Rabassada. A partir de les nou del matí, les primeres parelles començaran a sortir del parc de Ramon Barnils i hauran de completar un recorregut de 9,5 quilòmetres i 300 metres de desnivell acumulat, que passa pel Mas del Bosc, Can Bell i Can Gordi.

Les 1.300 parelles participants, formades per nens i nenes d'entre sis i 14 anys, sortiran per ordre de pitrall entre les nou i un quart de dotze del matí. El recorregut, que passa per set punts de control, està senyalitzat amb sagetes grogues i marques de guix. Els marxaires efectuaran dues parades de 15 minuts per descansar i han de portar esmorzar i aigua suficient.

L'organització recorda que es tracta d'una marxa de regularitat i, per tant, avisa que no s'ha de córrer. La classificació final s'elaborarà amb els temps enregistrats per un sistema de xip electrònic que portarà un dels membres de cada parella.

El Consorci del Parc de Collserola subratlla que la Marxa es desenvolupa en un parc natural i recorda que cal tenir un actitud respectuosa amb l'entorn. No està permès arrencar flors ni plantes i cal endur-se totes les deixalles que es generin.

Cugat.cat ofereix un DVD de record
Les imatges de la 57a Marxa Infantil estaran a disposició de les famílies, enguany també, a ‘La botiga de Cugat.cat’, a l’adreça Cugat.cat/labotiga.

A partir de l’endemà de la cursa, tots els interessats podran adquirir un recull en DVD de les millors imatges de la Marxa per 5,99 euros, i així endur-se a casa un record de la seva participació a la Marxa 2015.

WUPCity s'estrena per la Marxa
L'aplicació per a mòbils WUPCity, desenvolupada pels enginyers santcugatencs Xavier Giménez i Josep Maria Añón, farà una prova pilot amb motiu de la Marxa Infantil. Aquesta nova aplicació, que ja està disponible a les botigues de descàrrega, serveix per rebre avisos de les activitats que interessin als usuaris. Per rebre els avisos de la Marxa Infantils els usuaris han de seleccionar el canal del Club Muntanyenc.

Concurs de dibuix
Els 20 dibuixos finalistes del concurs de la Marxa Infantil es poden veure a l'Espai Cultural de la botiga Abacus fins el 28 d'abril. Dels 1.205 dibuixos presentats, el jurat ha escollit el d'Aida Ortega per a la samarreta i el de Martina Rojas per al cartell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.