Teatre i música es donen la mà en la lluita contra el Parkinson


  • Comparteix:

Al Vallès Occidental hi ha uns 600 afectats de Parkinson

Al Vallès Occidental hi ha uns 600 afectats de Parkinson

Els valldoreixencs han aportat el seu gra de sorra a la lluita contra el Parkinson participant àmpliament en l'acte de recaptació de fons que ha organitzat la secció local de l'Associació Parkinson Catalunya al Casalet de Valldoreix. L'EMD també ha fet un donatiu a la causa, que servirà per finançar les activitats de l'entitat i els treballs d'investigació.

Les entitats de Valldoreix i els propis veïns no s'han perdut l'acte de recollida de donatius per combatre el Parkinson. La representació de l'obra 'Només s'admeten parelles', de la companyia Espiral, va ser l'excusa per informar als assistents de la tasca que realitza l'Associació Catalana pel Parkinson a la Casa de Cultura.

Els matins de dilluns a dimecres, especialistes i voluntaris ajuden als malalts i als familiars com viure el dia a dia d'aquesta malaltia d'una manera saludable. Els delegats local i comarcal de l'entitat han agraït als valldoreixencs la seva assistència a l'acte, que tenia entrada gratuïta. Escoltem Andreu Baldi i Josep Senra:

Andreu Baldi/ Josep Senra

Els diners recaptats serviran per ajudar als malalts amb activitats/ El grup de Sant Cugat fa una tasca encomiable


Després de la representació del muntatge, el Cor de Cambra Aqualonga va pujar a l'escenari amb el bo i millor del seu repertori.

L'EMD ha contribuït amb un donatiu per sufragar les despeses de l'entitat amb teràpies de logopèdia, rehabilitació i psicologia, així com la revista que editen. El vocal de Serveis Personals i el regidor de Serveis Socials ha destacat la tasca que realitza l'associació per ajudar als malalts d'aquesta malaltia neurodegenerativa:

Josep Casadellà/ Enric Tomàs

M'agrada que el poble faci xarxa per ajudar a la gent/ Sempre donarem suport a l'Assoació Catalana del Parkinson


L'acte de Valldoreix ha completat els actes que l'associació ha fet amb motiu del Dia Mundial del Parkinson. L'altre iniciativa va consistir en la instal.lació d'una taula informativa a la plaça Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.