Arrenca avui la segona edició del Sant Cugat Experience


  • Comparteix:

Un dels cartells de promoció de la proposta

Un dels cartells de promoció de la proposta

El Sant Cugat Experience creix en la seva 2a edició amb més d'un centenar de propostes per descobrir i viure la vessant cultural, econòmica, artística, esportiva i comercial de la ciutat. Enguany, la iniciativa treu al carrer fins diumenge l'oferta santcugatenca aglutinada en una desena d'espais fixos.

Aquesta 2a edició creix en activitats i es concentra en quatre dies. Les propostes quedaran repartides per espais. D'aquesta manera, la plaça de Pep Ventura, el carrer de Villà i el Centre d'Art Maristany acolliran les activitats artístiques. La plaça del Rei serà l'espai per a les propostes gastronòmiques, mentre que la plaça de Sant Pere aglutinarà la degustació de mercat. Les activitats de ciutat, l'emprenedoria i l'empresa s'ubicaran a la plaça d'Octavià, i el comerç i els serveis al carrer de la Torre. L'automoció s'instal·larà a la Rambla del Celler i les propostes de família i serveis a la plaça de Barcelona.

Més de 100 activitats a partir d'aquest dijous
Tot plegat ofereix un programa amb més d'un centenar d'activitats, que arrencaran coincidint amb Sant Jordi i les parades de llibres i roses a la plaça d'Octavià. Tot i això, la inauguració oficial serà aquest divendres a la plaça d'Octavià. Aquest gran aparador de l'oferta santcugatenca també inclou propostes consolidades com els Diàlegs Santcugatribuna, el Vintage Market de Mercantic, la Botiga al carrer i les degustacions gastronòmiques. A més, algunes de les activitats del programa Sant Cugat Balla s'integren enguany en el Sant Cugat Experience, així com els concerts de Sant Jordi i l'espectacle del Ballet Nacional d'Argentina al Teatre-Auditori.

El programa es complementa amb visites guiades, concerts, mostres, exposicions, tallers i activitats esportives, entre d'altres. Aquesta segona edició suposa un increment important en activitats respecte a l'any passat, durant el Sant Cugat Experience va aplegar una àmplia participació especialment a les activitats gastronòmiques i comercials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.