400 joves es preparen amb alumnes d'infermeria de la UIC contra les drogues


  • Comparteix:

La UIC ha dut a terme un taller dirigit a joves prevenir el consum de drogues / Foto: UIC

La UIC ha dut a terme un taller dirigit a joves prevenir el consum de drogues / Foto: UIC

400 joves de batxillerat i cicles formatius d'escoles de tot Catalunya han rebut aquest dissabte formació pràctica per a la prevenció en el consum de drogues al campus de Sant Cugat de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Els encarregats de dur a terme la formació han estat 72 alumnes d'infermeria de la UIC que, en el context de la 4a Jornada de Promoció de Salut, han promocionat un estil de vida saludable i han fet difusió dels perills del consum de drogues.

La jornada ha consistit en una 'performance' i després els joves han fet un taller reanimació cardiopulmonar, un de primers auxilis i dos més sobre el consum abusiu de drogues. Paral·lelament als tallers, alumnes de quart d'Infermeria han dut a terme una conferència dirigida a pares, mares i professors amb l'objectiu de donar eines per detectar conductes de risc dels joves.

Segons la UIC, la bona acollida d'aquesta jornada, sumada a la de les anteriors, pot permetre en un futur institucionalitzar-la.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.