'El Cugatenc' inicia el Verkami per esdevenir un nou mitjŕ de comunicació


  • Comparteix:

Logotip del projecte

Logotip del projecte

Els responsables del que vol ser un nou mitjŕ de comunicació a Sant Cugat, 'El Cugatenc', comencen aquest dimarts el procés de recollida de fons a través del micromecenatge per tirar endavant el projecte que tindrŕ format de cooperativa. L'exportaveu d'ICV-EUiA i exeditor del mitjŕ Santcugatinforma.cat, Xavier Boix, és un dels promotors de la iniciativa.

L'Avenir SCCL és la societat formada per Xavier Boix, Jordi Pascual, Miquel Margalef i Patricia Cirera que gestionarŕ 'El Cugatenc'. El nom de 'L'Avenir' s'agafa de la publicació que tirava endavant La Unió Santcugatenca durant la Segona República. Elcugatenc.cat serŕ l'adreça que utilitzarŕ el mitjŕ en cas de reunir els recursos suficients per a la creació del portal web i la constitució de la cooperativa. Aquest dimarts s'ha obert la recollida de recursos a través de la plataforma Verkami amb l'objectiu d'arribar als 6.000 euros necessaris.

La intenció dels impulsors és crear un mitjŕ que cobreixi l'actualitat de la ciutat. dels seus districtes i de Valldoreix amb 'especial atenció a les entitats i la societat'. Aquest serveis oferirŕ 'una informació reflexiva, pausada i amb tocs d'investigació'.

'El Cugatenc' treballarŕ amb el portal d'informació infantil i familiar Jan Petit, la publicació 'El Enterao' i Rŕdio Floresta. Aquesta darrera colˇlaboració obrirŕ una finestra a l'espai radiofňnic a 'El Cugatenc' que també serŕ present a les pantalles on oferirŕ programes i retransmissions en directe a través de la colˇlaboració amb Video Vallčs.

L'Ateneu és una altra entitat que entra en aquesta xarxa de colˇlaboracions que vol establir el nou mitjŕ. En aquest cas, es tiraran endavant cursos de formació en comunicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.