El Mussol proposa al nou equip de govern reduir un 20% la petjada de carboni


Temes relacionats

El Mussol reivindica la necessitat d'auditar les polítiques ambientals municipals ( 5/mar/15)


  • Comparteix:

Assistents a la presentació del programa del Mussol

Assistents a la presentació del programa del Mussol

L'associació El Mussol per a la protecció del paisatge proposa promoure la reducció de la petjada de carboni del municipi en un 20% i l'adaptació de les polítiques socials a les polítiques sostenibles. Són algunes de les propostes que l'entitat convida a dur a terme a l'equip de govern que resulti elegit en les eleccions del 24 de maig.

Les propostes lligades al medi ambient no es desvinculen de les socials i econòmiques, ja que segons El Mussol, una bona gestió de les polítiques sostenibles poden suposar una millora en l'economia local. El membre de l'associació Daniel Gambús considera que aquestes propostes suposen 'uns guanys ben clars en qualitat de vida'.

Daniel Gambús

Els guanys són ben clars en qualitat de vida: tenir un medi ambient més respirable, unes condicions de flora i fauna per gaudir tots, uns mínims socials i crear una economia sostenible.


La uaSC ja ha anunciat que incorporarà les propostes del Mussol al seu programa electoral. Per la seva banda, ICV també incorporarà algunes d'aquestes iniciatives, tal com ha confirmat l'alcaldable de la formació, Roser Casamitjana.

Qualitat de l'aigua de la riera de Vallvidrera
L'associació El Mussol assegura que la qualitat de l'aigua de la riera de Vallvidrera en el tram proper a Can Busquets és bona. Així ho conclou després d'haver fet un estudi, del qual també destaca l'alt potencial com a ecosistema fluvial que té aquesta riera després de les actuacions de millora en la depuradora d'aigües de les Planes. Tot i així, El Mussol creu que la qualitat podria ser millor si no hi hagués tanta freqüència de pas de ciclistes, vianants i gossos, que 'causen alteracions continuades al llit i la llera de la riera'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.