Un vídeo mostra com un grup de porcs senglars passeja per Sant Cugat

Societat

Publicat el 20/abr/15 per Mar Castro

Un vídeo d'autoria desconeguda mostra com un grup de porcs senglars passeja per Sant Cugat davant la mirada curiosa de desenes de santcugatencs. Els animals han estat vists a la plaça de Lluís Millet, al costat de les terrasses d'uns bars de la zona, i de camí cap a l'avinguda de Lluís Companys.

El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha explicat a Cugat.cat que en les properes dues setmanes l'Ajuntament té previst capturar els exemplars de porc senglar que s'han instal·lat a les rieres de la ciutat i retornar-los a zona forestal.

Joan Puigdomènech

Farem una acció per emportar-nos aquests porcs senglars que tenen el cau en zona urbana. Els tenim localitzats i en principi no haurien de tornar a aparèixer pel centre de la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Puigdomènech recorda als ciutadans que si veuen exemplars de porc senglar en zona urbana han d'avisar la Policia Local. Tot i assegurar que no són animals agressius, el regidor recomana als santcugatencs que evitin qualsevol tipus de contacte amb els porcs senglars i sobretot que no els donin menjar.