La Fundació Amics de la Gent Gran i l'Ajuntament s'alien per combatre la solitud


  • Comparteix:

Foto de família dels participants en la signatura de l'acord

Foto de família dels participants en la signatura de l'acord

La fundació privada Amics de la Gent Gran i l'Ajuntament han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu de combatre la solitud no volguda entre aquest col·lectiu. El conveni pretén detectar les persones en situació de vulnerabilitat i donar-los resposta a través de voluntaris socials.

Els voluntaris vinculats a la fundació oferiran acompanyament a la gent gran de Sant Cugat i sensibilitzaran la ciutadania sobre el risc d'aïllament a través de diversos actes. Fa un any que la fundació treballa a la ciutat i durant aquest temps s'ha aconseguit sumar 29 voluntaris per donar resposta a 17 avis. En les properes setmanes, aquesta xifra augmentarà fins a la vintena, segons la fundació, com ha explicat el gerent, Albert Quiles.

Albert Quiles

Creiem que la lluita contra la soledat de les persones grans és una lluita que tenim per davant que és costosa i que per tant si podem donar el nostre granet de sorra serà benvingut.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha mostrat satisfeta perquè Sant Cugat és una ciutat on el voluntariat es mou i és viu.

Mercè Conesa

Estic molt contenta per la quantitat de voluntaris i voluntàries que hi ha des de Sant Cugat perquè des de les ganes d'ajudar els altres i des de l'absolut anonimat són persones que estan fent una gran feina.


El conveni, que és només col·laboratiu sense cap prestació econòmica, estableix també que la fundació podrà fer ús dels espais de la Casa de Cultura perquè hi pugui dur a terme activitats de gestió, de difusió, de voluntaris i de sensibilització social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.