El Sant Cugat Experience continua avui amb moda, gastronomia, comerç i música

Imatge promocional del Sant Cugat Experience

Societat

Publicat el 24/abr/15 per Pablo Vázquez

La segona jornada del Sant Cugat Experience arrenca aquest divendres amb una programació d'activitats dedicada al món de l'empresa, el comerç, l'emprenedoria i la innovació. Entre les propostes també destaquen una mostra de gastronomia d'autor, un concurs de dibuix infantil, un taller de dansa creativa i màgia per a nens i cinc actuacions musicals.

La jornada començarà a les nou del matí amb un Tour Empresarial que aplegarà una cinquantena de persones que visitarà els principals parcs empresarials de la ciutat.

A les onze del matí es posa en marxa l'Únic Fashion Market amb una exposició de dissenyadors catalans, a la plaça de Pep Ventura.

A les dotze del migdia, es presentarà la nova targeta de fidelització de Sant Cugat Comerç i es podran visitar l'espai d'emprenedoria i empresa organitzat per Sant Cugat Actiu a la plaça d'Octavià.

Una de les novetats de la jornada serà el primer Datathon al STC Trade Center. En aquesta activitat, dirigida a joves desenvolupadors d'aplicacions per a mòbils, l'Ajuntament posarà al seu abast 'open data' per crear una 'app' de servei a la ciutadania. Les tres millors propostes rebran premis materials i en metàl·lic.

Durant tot el dia, al Sant Cugat Experience hi haurà activitats relacionades amb la gastronomia, el turisme, els esports, l'empresa, la cultura, el comerç, la música i la infància. El programa inclou una oferta per a tots els públics i famílies amb l'objectiu de mostrar el millor de Sant Cugat al conjunt de públic de tota l'Àrea Metropolitana.