Aguilera: 'Creu Roja treballarà perquè els efectes de la crisi no es cronifiquin'


  • Comparteix:

Antonio Aguilera és el nou president de Creu Roja Catalunya / Foto: Creuroja.org

Antonio Aguilera és el nou president de Creu Roja Catalunya / Foto: Creuroja.org

El nou president de Creu Roja Catalunya, el santcugatenc Antonio Aguilera, es marca com a objectiu de mandat evitar que els efectes de la crisi es cronifiquin entre els més necessitats. Aguilera creu que la recuperació trigarà a arribar a les capes més vulnerables de la societat i per això vol donar continuïtat als programes d'ajuda que l'entitat té en marxa des dels inicis de la recessió econòmica.

Aquest dilluns, el comitè autonòmic de la Creu Roja va proposar per unanimitat Antoni Aguilera com a president de l'entitat en substitució de Josep Marquès. El santcugatenc, que fins ara n'era el vicepresident, torna al capdavant de Creu Roja Catalunya, que ja va presidir entre 2005 i 2007.

Aguilera explica que se sent il·lusionat pel nou càrrec i es compromet a treballar per pal·liar els estralls de la crisi. Per això, el programa d'ajuda alimentària seguirà sent un dels pilars de Creu Roja en els propers anys.

Antonio Aguilera

Tenim que treballar perquè els efectes de la crisi no es tornin crònics. Diuen que l'economia comença a remuntar, però això trigarà anys a notar-se en les famílies necessitades.


Per aconseguir-ho, el president vol aprofitar l'extensa xarxa de la Creu Roja per arribar a tots els racons de Catalunya. Aguilera es compromet a mantenir els programes que l'entitat té en funcionament i continuar donant suport a la infància, a les famílies i a la gent gran, a més d'oferir ajuda humanitària i cooperació internacional.

Aguilera recull aquest dissabte el premi Paul Harris Fellow del Rotary Club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.