Els trens de FGC incorporen endolls per carregar els aparells electrònics


Temes relacionats

FGC promociona els bitllets que combinen el tren i propostes d'oci (15/abr/15)

Els usuaris decidiran el nom dels trens de la sèrie 113 de FGC ( 9/abr/15)


  • Comparteix:

Nou servei d'endolls a la línia del Vallès de FGC / Foto: FGC

Nou servei d'endolls a la línia del Vallès de FGC / Foto: FGC

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) disposaran d'endolls per carregar qualsevol aparell electrònic durant el trajecte. L'energia utilitzada per carregar els terminals prové directament de la que es recupera durant la circulació dels combois. Aquesta iniciativa forma part de la segona fase de la campanya 'Endolla't a Ferrocarrils' i instal·larà 536 punts de connexió.

La iniciativa 'Endolla't a Ferrocarrils', que es va iniciar el juliol del 2013 amb la instal·lació d'endolls a tots els trens de la línia Llobregat-Anoia, busca oferir un servei complementari durant el viatge i convertir el transport públic en una extensió de l'espai personal de treball, estudi i lleure dels usuaris.

Els endolls ja s'estan instal·lant en tots els cotxes dels 24 trens que circulen per aquesta línia, sumant un total 536 punts de connexió. Amb aquest projecte també es vol fomentar el correcte ús dels aparells electrònics dins els trens, impulsant campanyes de civisme destinades a fomentar el respecte cap a la resta d'usuaris.

'Endolla’t a Ferrocarrils' s'emmarca en l’estratègia de FGC de promoure el concepte d’'Smart Train', que consisteix en un seguit d'iniciatives i solucions innovadores per aconseguir una gestió ferroviària intel·ligent, innovadora i eficient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.