Més de 50 figures i centenars de persones participen a la Cercavila d'Escoles


  • Comparteix:

Més de 50 figures de 18 centres educatius i entitats han recorregut aquest dissabte els carrers de Sant Cugat en la 5a Cercavila d'Escoles, organitzada pels Geganters de Sant Cugat. La iniciativa ha aplegat centenars de famílies que han acompanyat les figures i han ballat amb elles fins a la plaça de l'Om, on l'acte ha posat punt final.

La Cercavila d'Escoles és una iniciativa bianual que va néixer el 2007 i, des d'aleshores, ha incrementat el nombre de figures i de centres participants. Enguany, la 5a edició de la proposta ha reunit figures de 13 escoles santcugatenques i dels centres Teresa Altet de Rubí i La Bressola. També hi han participat ATAM, els Caparrots i l'Escola de Música Tradicional i Diables. Tots junts han fet sentir les gralles i les flautes pel centre de la ciutat en una festa que no para de créixer, com ha assegurat la membre dels Geganters de Sant Cugat Eva Tataret.

Eva Tataret

Els primers anys érem pocs i molts de fora. Ara ens hem hagut de limitar a les escoles nostres, perquè ja omplim.


La Cercavila d'Escoles posa punt final a una sèrie de propostes educatives que tenen lloc a les escoles durant tot l'any. Així, els alumnes aprenen a portar gegants, a construir-los i a interpretar música tradicional, entre altres iniciatives. Alguns dels professors dels centres han explicat què han fet aquest curs en el marc d'aquesta proposta.

Professors

Aquest any els nens de cinquè i sisè hem preparat cançons geganteres. / Hem arreglat alguns capgrossos i el drac.


La Cercavila d'Escoles s'ha emmarcat, per primera vegada, en el programa del Sant Cugat Experience. A més, aquesta edició ha incorporat un concurs de fotografies i una exposició al vestíbul de l'ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.