La diversitat gastronòmica mostra el seu potencial al Sant Cugat Experience

Societat

Publicat el 25/abr/15 per Núria Juanico

La diversitat gastronòmica de la ciutat ha mostrat el seu potencial al Sant Cugat Experience amb una gran varietat de parades. Des dels tradicionals entrepans fins a plats orientals i propostes d'autor s'han pogut tastar en els cinc espais de la iniciativa, que ha reunit centenars de santcugatencs.

Als voltants del mercat de Sant Pere s'han aplegat establiments d'entrepans i restaurants llatinoamericans. La gastronomia d'autor ha omplert la plaça de Pep Ventura amb diverses tapes i plats, mentre que a la plaça del Rei s'han instal·lat parades d'embotits, pizzes i plats d'arreu de l'Estat espanyol. Alguns restauradors han explicat que participar al Sant Cugat Experience els permet donar-se a conèixer i mostrar les seves receptes a la ciutadania.

Restauradors

És una activitat que fa el poble i ens agrada participar-hi. / És una bona iniciativa per donar-nos a conèixer, volem que la gent tasti els productes de Galícia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Algunes formacions musicals han amenitzat el vespre d'aquest dissabte amb concerts als espais gastronòmics.