El Sant Cugat Experience encara el darrer dia farcit d'activitats


Temes relacionats

La diversitat gastronòmica mostra el seu potencial al Sant Cugat Experience (26/abr/15)

L'oferta familiar i les botigues animen el Sant Cugat Experience (26/abr/15)

El 2n Sant Cugat Experience mira a la promoció exterior (24/abr/15)

Emprenedors, comerciants i empresaris es fan seu el Sant Cugat Experience (26/abr/15)


  • Comparteix:

Sant Cugat Experience a la plaça de Barcelona

Sant Cugat Experience a la plaça de Barcelona

El Sant Cugat Experience encara aquest diumenge l'últim dia d'activitats de la seva 2a edició, després de quatre jornades amb més de 120 propostes. Aquest últim dia porta activitats destacades com les visites al patrimoni local, una exposició de dissenyadors catalans, el Vintage Market al Mercantic i la trobada de Cors infantils de Catalunya.

Per aquest últim dia es duran a terme 38 activitats, entre les quals també destaquen la passejada comentada al Parc de Collserola, una sessió de contacontes per als més petits, la cursa d'orientació escolar i popular 'Posa't una medalla', el concert de la Coral Coralí i una visita al Celler Modernista i al conjunt del Monestir, entre d'altres.

Vuit espais de la ciutat agrupen el conjunt de propostes. La plaça de Pep Ventura, el carrer de Villà i el Centre d'Art Maristany acull les activitats artístiques. La plaça del Rei que ofereix les propostes gastronòmiques, i la plaça de Sant Pere, la degustació de mercat. Les activitats de ciutat, emprenedoria i empresa s'ubiquen a la plaça d'Octavià, i el comerç i els serveis, al carrer de la Torre. L'automoció s'instal·la a la Rambla del Celler i les propostes de família i serveis a la plaça de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.