El Sant Cugat Experience exhibeix la suma de forces de l'economia local


Temes relacionats

El Ballet Nacional d'Argentina es presenta al públic del Teatre-Auditori (27/abr/15)

El Sant Cugat Experience exposa el talent artístic (26/abr/15)

11 cors infantils d'arreu de Catalunya uneixen les seves veus a la plaça de l'Om (26/abr/15)

'Fòssil' proposa un viatge a través dels sentits al teatre de Mira-sol (26/abr/15)

La diversitat gastronòmica mostra el seu potencial al Sant Cugat Experience (26/abr/15)

L'oferta familiar i les botigues animen el Sant Cugat Experience (26/abr/15)

Més de 50 figures i centenars de persones participen a la Cercavila d'Escoles (26/abr/15)

El 2n Sant Cugat Experience mira a la promoció exterior (24/abr/15)

Emprenedors, comerciants i empresaris es fan seu el Sant Cugat Experience (26/abr/15)

La Datathon Sant Cugat arrenca en busca d''apps' innovadores per a la ciutat (25/abr/15)


  • Comparteix:

La ciutat ha bullit d'activitat amb el Sant Cugat Experience / Foto: Localpres

La ciutat ha bullit d'activitat amb el Sant Cugat Experience / Foto: Localpres

El Sant Cugat Experience tanca la seva 2a edició com una cita consolidada entre els diversos col·lectius de l'economia local. L'organització (Sant Cugat Comerç, Sant Cugat Empresarial i l'Ajuntament) assegura que la ciutat 'ha bullit d'activitat' durant els quatre dies que ha durat la iniciativa i ha aconseguit atreure el públic gràcies a les més de 120 propostes. De cara a les properes edicions, la cita es marca com a repte potenciar l'atracció de visitants de fora el municipi i continuar impulsant les sinergies entre les diferents vessants econòmiques de Sant Cugat.

Per l'organització, el Sant Cugat Experience ha aconseguit fer evolucionar el concepte de la mostra Sant Cugat Actiu cap a un gran aparador capaç d'integrar els diversos col·lectius de l'economia local. D'aquesta manera, el centre de la ciutat ha mostrat els atractius econòmics, artístics, gastronòmics i comercials i de serveis del municipi.

Ho ha fet convertint en una gran mostra fins a vuit espais del centre de la ciutat, que per a l'ocasió s'ha eixamplat amb la incorporació d'activitats i zones temàtiques a la plaça de Pere San, la de Pep Ventura, la del Rei i la de Barcelona. Segons l'organització, no totes les franges horàries ni tots els espais han funcionat de la mateixa manera, però s'ha millorat respecte altres edicions l'homogenització de l'afluència.

Tot i així, el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha marcat com a reptes potenciar encara més la suma de forces entre els diferents agents i millorar la capacitat d'atracció de públic de fora el municipi, un dels objectius d'aquesta edició.

Carles Brugarolas

Amb l'objectiu de dinamitzar l'economia urbana hem de ser capaços d'atreure més persones de fora. Ho hem de fer amb un segment de mercat i un màrqueting ben definits. Hem d'avançar en aquesta línia de sumar forces.


En aquesta línia, Brugarolas ha apostat per establir un calendari anual que integri diferents activitats que es projectin sota una mateixa marca, com la del Sant Cugat Experience.

Carles Brugarolas

Estem davant la possibilitat d'establir un calendari anual de manera integrada que el projectarem amb una marca.


De fet, aquesta 2a edició ha aglutinat propostes ja habituals de l'agenda santcugatenca com el Sant Cugat Balla i la Cercavila d'Escoles, així com d'altres que s'han afegit per primera vegada per a l'ocasió com la competició Datathon i la Trobada de Cors Infantils de Catalunya. El programa del Sant Cugat Experience també ha sumat els espectacles del Teatre-Auditori i de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.