Sorea i Agbar es comprometen contra els talls de subministrament d'aigua


  • Comparteix:

L'acte de presentació ha tingut lloc al museu del Monestir

L'acte de presentació ha tingut lloc al museu del Monestir

Les companyies d'aigua Sorea i Agbar han expressat la seva voluntat de ser sensibles amb les famílies en situació de vulnerabilitat i evitar el talls de subministrament d'aigua. En la presentació dels seus departaments de defensor del client, celebrat aquest dilluns al Claustre del Monestir, les dues empreses han demanat agilitat i compenetració als departaments de Serveis Socials per garantir l'accés a l'aigua als ciutadans que no puguin pagar la factura.

El director general de l'Agència Catalana de Consum, Alfons Conesa, ha explicat als assistents les modificacions en el Codi de Consum, que preveuen solucions per a les famílies en situació de vulnerabilitat que rebin un avís de tall de subministrament. Davant d'aquesta situació, les persones afectades han de dirigir-se als Serveis Socials del seu municipi perquè aturin el tall i estudiïn l'aplicació de tarifes socials.

La directora de Clients de Sorea a Catalunya, Montse Solé, assegura que, tot i no poder resoldre ni jutjar aquests casos, la companyia té la voluntat de ser sensibles amb les famílies vulnerables.

Montse Solé

Per nosaltres és molt important tenir una relació àgil amb els Serveis Socials. Pretenem ser molt sensibles amb els casos de vulnerabilitat.


El tinent d'alcalde d'Economia, Ocupació i Empresa, Carles Brugarolas, ha destacat el paper de Serveis Socials per combatre la pobresa energètica.

Carles Brugarolas

Sant Cugat té molts dispositius per garantir que ningú caigui en situacions d'indignitat i garantir els subministres.


Una cinquantena d'alcaldes, regidors, síndics i tècnics municipals de tot Catalunya ha participat en la jornada 'Al costat de les persones: El servei d'aigua i els drets dels consumidors'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.