La Guitza respon al PP que té tots els permisos i nega el suposat tracte de favor de l'Ajuntament


  • Comparteix:

La Guitza creu que el PP veu 'fantasmes' on no n'hi ha.

La Guitza creu que el PP veu 'fantasmes' on no n'hi ha.

El Casal Popular La Guitza ha acusat el Partit Popular de voler entrar en un 'joc de provocacions' quan aquest partit manté que l'entitat no disposa dels permisos necessaris i gaudeix d'un tracte de favor per part de l'Ajuntament. Els responsables del Casal han desmentit les acusacions d'il·legalitat i han afegit que a ells se'ls demanen més permisos que a la resta d'entitats de la ciutat.

Així han reaccionat els membres del Casal Popular La Guitza a les acusacions del PP durant els últims plens municipals i en una carta signada per Berta Rodríguez i publicada a la premsa local.

Els responsables de l'entitat han desmentit enèrgicament que siguin un col·lectiu 'clandestí', com mantenen els populars, i han acusat el PP de voler silenciar la seva veu crítica. Escoltem un dels membres del Casal, Guim Pros.

Guim Pros

No cal que s'esforcin per dir a cada ple que tanquin La Guitza. Tenim tots els permisos. El que no els agrada és el que pensem, però no callarem.


Pros ha explicat que l'entitat que gestiona La Guitza, anomenada 'Acció Cultural de Sant Cugat', és totalment legal, i que l'únic document que els falta, i que actualment estan tramitant, és el permís d'activitats al local signat per un enginyer. En aquest sentit, des de La Guitza neguen cap tracte de favor per part de l'Ajuntament, i asseguren que a ells se'ls exigeixen més autoritzacions que a la resta d'entitats de Sant Cugat.

Guim Pros

El PP ens acusa de ser un local clandestí, però se'ns demanen més permisos que a la resta d'entitats.


La Guitza, que actualment compta amb uns 110 socis, assegura que amb aquest pronunciament dóna per tancada la polèmica amb el Partit Popular, ja que, afegeix, no vol entrar en un 'joc de provocacions'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.