El nou president de StC donarà continuïtat als projectes de l'associació


Temes relacionats

Mayte Pérez deixa la presidència de Sant Cugat Comerç (22/abr/15)

StC i el Gremi de Restauradors s'uniran 'per arribar més lluny' (18/abr/15)


  • Comparteix:

Una edició del 'Fora Estocs' organitzat per Sant Cugat Comerç

Una edició del 'Fora Estocs' organitzat per Sant Cugat Comerç

El nou president de l'Associació Sant Cugat Comerç (StC), Josué Sospedra, es marca com a objectius consolidar la targeta de fidelització de l'entitat i promoure un projecte amb els establiments d'hostaleria i restauració. Sospedra també destaca que l'associació treballarà per ampliar les zones comercials de Sant Cugat i aconseguir més clients i vendes.

Sospedra va agafar el relleu a Mayte Pérez al capdavant de StC dijous passat. El nou president vol donar continuïtat als projectes de l'associació que s'han dut a terme fins ara, entre els quals hi ha la targeta de fidelització 'Sant Cugat a la butxaca'. Es tracta d'una targeta per acumular punts que es poden bescanviar per descomptes, promocions i serveis municipals. Sospedra també impulsarà un conveni amb el Gremi de Restauradors de la ciutat perquè les dues entitats treballin conjuntament, tal com ha explicat a Cugat.cat.

Josué Sospedra

A curt termini volem consolidar 'Sant Cugat a la butxaca', impulsar un nou projecte amb la secció d'hostaleria i aconseguir integrar la resta de zones de Sant Cugat.


A més, Sospedra vol fer difusió del comerç local més enllà de l'eix comercial i no tanca les portes a treballar conjuntament amb l'associació de comerciants Centre Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.