Més d'un centenar de socis de l'ANC voten a Sant Cugat el nou secretariat


Temes relacionats

Tres santcugatencs presenten candidatura al secretariat nacional de l'ANC ( 6/mai/15)


  • Comparteix:

Eleccions al secretariat nacional / Foto: ANC

Eleccions al secretariat nacional / Foto: ANC

Un total de 113 membres de la delegació local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha participat aquest dissabte a la votació per elegir el nou secretariat nacional de l'entitat. Entre els candidats que opten a entrar o repetir en aquest òrgan, hi ha els santcugatencs Manel Porta, Joan Contijoch, Miquel Delclòs i Jaume Terribas. Els resultats definitus es donaran a conèixer aquest dimarts.

Els socis de l'ANC han estat cridats aquest dissabte a elegir el secretariat. A Sant Cugat, el punt de votació ubicat a la Casa de Cultura ha recollit un total de 113 vots, segons ha xifrat la delegació local de l'ANC.

Aquest òrgan de l'ANC està format per 75 membres, 25 dels quals sorgiran d'entre els candidats de representació nacional, a la qual opten tres santcugatencs, i 50 d'entre els candidats de representació territorial, a la qual es presenta l'excoordinador local de l'entitat.

Entre els candidats que opten a formar part del nou secretariat hi ha quatre santcugatencs.

Joan Contijoch: 71 anys, jubilat i llicenciat en Història Moderna i Contemporània. Ha estat membre de l'actual secretariat de l'ANC i forma part de l'equip de Junts.

Jaume Terribas: 79 anys, jubilat i llicenciat en Ciències Polítiques i Econòmiques. També ha estat membre de l'actual secretariat nacional i forma part de l'equip de Junts.

Miquel Delclòs: 44 anys, emprenedor i enginyer industrial. Mai no ha estat membre del secretariat de l'ANC, però des de fa tres anys està al secretariat de l'ANC a Sant Cugat.

Manel Porta:
70 anys, és professor d'ofimàtica jubilat. No ha estat mai membre ni del secretariat nacional ni del
consell permanent de l'ANC, però ha estat el coordinador de la delegació local de l'entitat.

Els resultats definitius es donaran a conèixer aquest dimarts. El nou secretariat nacional es reunirà el dissabte vinent i serà l'encarregat de decidir el nom del relleu de Carme Forcadell com a presidenta de l'Assemblea, així com altres càrrec orgànics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.